Cautare

19097 de rezultate pentru "papa francisc face declaratii uluitoare" (6.79 secunde)
Chiar daca nu e fara temei o anume ingrijorare legata de sistematica siluire a limbii, de neincetata schimonosire a ei, avem, acolo, de a face, mai degraba, cu un fenomen social, decat cu unul care tine strict de involutia limbii.
RAC Vei merge intr-o vacanta romantica cu persoana iubita si vei face tot posibilul sa te detasezi de problemele de zi cu zi. ... Iti poti face prieteni si poti intalni o persoana speciala dupa 29 iunie. ... PESTI Pacea si linistea se astern in inima ta cu o viteza uluitoare.
Revenind, in contract se precizeaza ca Razvan a primit de la Raymonda-Rosalia 250.000 de euro in transe incepand cu luna decembrie 2008, iar diferenta de 50.000 de euro - chiar in ziua autentificarii contractului la notarul Papa Eugenia.
Desi in prezentarea realizata de Biroul de audit public intern, care face parte din raportul de activitate pe 2005 al presedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, se specifica faptul ca auditarea s-a facut atat in cadrul aparatului propriu al CJ, cat si la institutiile subordonate consiliului (in total, 28 de entitati publice auditate), nu sunt nominalizate institutiile in cadrul carora au fost constatate abaterile, ci doar domeniile auditate.
Ea a mai spus, vizavi de rezolutia liberala cu privire la echilibrul din Alianta DA, ca "este uluitoare" schimbarea de atitudine de la o zi la alta a conducerii PNL.
O suspendare definitiva din PSD ar fi echivalenta cu retragerea sprijinului politic al partidului, ceea ce ar face functia lui Geoana vulnerabila la atacurile PDL, iar PSD ar risca sa piarda functia de al doilea om in stat, un scenariu pe care Ponta vrea sa-l previna chiar cu pretul aplicarii doar a unei jumatati de masura.
Dar cum s-ar putea intampla asa ceva, stimati colegi, cand insusi cel care are in grija buna desfasurare a activitatii ministeriale, il numesc aici pe premier, nu face altceva decat sa sfideze cu o crasa nonsalanta orice tip de raspundere?
Sunt frumoase, indraznete si ating viteze de-a dreptul uluitoare. ... Ceea ce este frumos la aceasta bijuterie pe patru roti este faptul ca poate fi la fel de confortabila, pe cat este de sofisticata, asa cum doar un producator de masini de cursa (McLaren) poate face.
Cercetarile in domeniu au aratat ca daca se folosesc generatoare care sa produca un camp de 7,83 Hz, cu o anumita forma de unda si cu o amplitudine adecvata, se obtin rezultate uluitoare.
Candidatul, emotionat de intalnirea subiectului cu predicatul in Piata Acord, se poate mereu refugia confortabil in discutia despre ipotetice autostrazi - proband astfel o uluitoare dexteritate in conjugarea la viitor.
Reactia uluitoare la acuzatiile de crima! ... Astfel, Huidu a publicat pe blogul sau un text intitulat "Daca ipocrizia ar durea..." in care face referire exact la povestea cu pestii din acvariul celor de la "Cusurgiii".
Ceea ce face ca Andrea Ya'qov sa fie insa un brand atat de iubit este faptul ca, printr-o creativitate debordanta, reuseste sa transforme piese clasice in modele inovatoare, prin abandonarea formelor traditionale si crearea unor proportii speciale, prin adaugarea de elemente complet neobisnuite.
Kings On Ice va aduce la Bucuresti noi demonstratii uluitoare de patinaj ale celor mai renumiti campioni ai patinajului international!
Dupa concert, va da autografe si va face fotografii cu fanii. ... In 1969, bucurandu-se de o uluitoare popularitate in SUA, John a lansat albumul clasic acustic live ‘’The Tourning Point’’.
Am putut rezista unor ispite uluitoare. ... A regizat spectacole pentru ei iar actorii din distributii le-au jucat in 2013 cu drag, cu sfintenie, cu gandul la public, asa cum o face si maestrul lor de sapte decenii si jumatate.
De aceea, unii experti afirma ca mesajul ascuns nu este faptul ca Dumnezeu i-a dat inteligenta lui Adam, ci ca inteligenta si organul trupesc ce o face posibila permit oamenilor sa ajunga la Dumnezeu fara ca aceasta relatie sa mai fie intermediata de Biserica.
Am spus deja, nu stie sa se faca simpatic si nu-i pasa de cei care lucreaza sistematic pentru a-l face antipatic. ... Marea, enorma sa greseala e o uluitoare naivitate.
Am auzit, iar si iar, cum aud de atatea ori, ca deciziile justitiei nu ar trebui comentate, ca nu se cade, ca statul de drept (???) face bube daca apar comentarii la adresa deciziilor instantelor etc.
Profitati de spontaneitatea si de creativitatea de care dati dovada si veti vedea in scurt timp rezultate uluitoare. ... Mult mai diplomati decat de obicei, ati putea face adevarate minuni la capitolul relatii de prietenie.
Lamaia are proprietati uluitoare in lupta cu placa bacteriana. Trebuie sa ai mare grija cand faci gargara cu lamaie si sare pentru ca acidul pe cat de mult bine iti face, in exces, poate dauna dintilor si gingiilor tale.
google-analytics.com